Hvordan velge riktig sko. Alt om foten

Ofte kjøper vi sko, som bare styres av deres utseende. Det er viktig for oss hvor attraktive og fasjonable skoene ser ut. Men valg av sko bør håndteres med all alvor: Helsen din er avhengig av hva du har på føttene.
http://fashioncolors.eu/dreha/obuvki/ниски-ботуши-джани/
http://farmund.eu/2017/08/29/fasjonable-kvinners-tilbehor-tar-et-veldig-spesielt-aerverdig-sted-i-garderoben/

Lav kvalitet eller bare uegnet sko kan oversvømme levetiden til små, men plagsomme problemer, for eksempel calluses. I tillegg kan det være mye alvorligere problemer – sykdommer i venene, leddene, musklene og til og med ryggraden. Derfor er de to hovedregler for valg av sko svært enkle: 1) det er bedre å ikke spare og 2) gi opp vakre, men ubehagelige sko.

Det er ikke nødvendig å kjøpe nye sko om morgenen: om kvelden har bena en tendens til å svulme lett, og skoene som er kjøpt om morgenen, kan være knappe. Pass på at skoen passer perfekt i størrelse – den passer akkurat til fots, men skyver den ikke. Smale sko kan forårsake problemer med blodsirkulasjonen, inngrep av negler eller bøyende fingre. Ikke kjøp for tette sko i håp om at de over tid vil bli brukt – ikke tvinge dem til å gå inn i ubehagelige sko i lang tid. Imidlertid bør man ikke ha veldig løse sko, hvor benet «henger». På grunn av slike sko kan kyllingøyner også vises, og beinmuskulaturen blir stadig stresset.

«Når du legger på, bruk alltid begge skoene,» anbefaler eksperter. – Pass på å gå gjennom installasjonsplassen. Når du går, bør du føle tærne på skoen lett med fingrene, men ikke hvile på den. Trekk hånden over overflaten av materialet og sørg for at tærne ikke bøyer seg på den. «

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *