Hvilken lue på mote?

Kommer tilbake og ser på de nyeste mote vinter samlingene viser, blir det klart at en del av den grunnleggende trenden i hatten der. Designerne har appellert til oss helt inspirerende serie av forskjellige modeller: fra berets til hatter i overdimensjonert stil. Det er på tide å markere de mest interessante og livlige av dem.
pels

Connoisseurs av skjønnhet vil alltid sette pris på dette luksuriøse elementet kvinners garderobe. Fur – det er alltid fint, varmt og elegant. Hvert år vil begrensningene ved å velge pelsen bli mindre og mindre interessante designideer knyttet til det – mer. Hvis du har et ønske om å skaffe seg en slik status tilbehør, men du vet ikke på hva slags modell er nødvendig å stoppe, er det bedre å velge klassiske former og nøytrale toner.

http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/poli/черна-еластична-джинсова-пола-с-черни/

strikket
Venner og slektninger om kappene på alt garn er også relevante denne sesongen. Komfortabel, allsidig og ekstremt praktisk – de sparer alltid hodet fra den kalde vinteren og gjør ikke så aggressiv. Se etter modeller med pompon, samt produkter av stor og veldig stor strikking. Sistnevnte er spesielt interessante, og ser litt uvanlig ut, men utrolig stilig og kreativ.

beret
Headdress, som er virkelig overrasket over deres utseende på catwalks siste vinter samlinger – det tar. Videre er det klassisk og klart, uten overflødig dekorasjon og design av innovative ideer. For eksempel gjør merkevaren Ralph Lauren en perfekt svart og hvit løk totalt over supplerte dataklassikere blant tilbehør. Det viste seg, utrolig elegant og stilig. Så det er på tide å komme ut av brystene til usolgte Berets og i alle fall for å få dem til å ignorere dem. Og hvis denne delen ikke har en garderobe, nå – det beste tidspunktet for å få det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *