Bytte av luftfilteret

Luftfilter renser luften som kommer inn i motoren fra støv, slipende partikler og andre forurensninger. Dette forlenger levetiden på motoren. Luftfilter reduserer støy, reduserer risikoen for at vann som kommer inn i motoren og øker jevnheten av luftstrømmen. Den vanligste – panel og sirkulære luftfiltre. Det er også komplekse strukturer som utfører flertrinns filtrering og automatisk rengjøring av filterelementet ved å blåse komprimert luft.

Når det er nødvendig å skifte luftfilter?
Luftfilteret anbefales å skiftes hver 10 000 tusen. Km., Hvis innholdet av støv i luften i mellom. Det er best å foreta en gjennomgang av luftfilteret og endre det etter behov.
https://autoprofi.bg/maslen-filtar-za-mitsubishi-sigma-station-wagon-(f0_w)-30-5599-p2294148.html
anbefalte tjenester
Utskifting av tennplugger
Utskifting av oljefilteret i motoren

Olje filter er konstruert for å fjerne forurensninger fra oljen. Oljen i motoren er i gang kontinuerlig forurenset. Intensiteten av den forurensing av prosessen er avhengig av motorutformingen driftsforhold, drivstoffkvalitet

Sot og støv forurensede olje ble kjørt motor store belastninger, fordi stedet for smøring, fungerer som sandpapir. Dette fører til forringelse av motoren. Oljefilter er laget for å hindre at dette skjer. Derfor, rettidig utskifting av oljefilter Bytt oljefilter øker levetiden på motoren flere ganger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *