Beregning av kraftenhet, valg av klimaanlegg

Kjøling interiøret – dette er den viktigste funksjonen til klimaanlegget, klimaanlegget, slik at valget bestemmes i hovedsak av kapasiteten på kjøling. Til gjengjeld avhenger den nødvendige kraftverket på størrelsen på rommet du ønsker å kjøle.

Med kjøleeffekten må ikke forveksles strømforbruket, da det er helt forskjellige parametere. Kjølekapasiteten er større ved en flere enn strømforbruket til klimaanlegget. For eksempel, et klimaanlegg, som bruker 700 watt, har en kjølekapasitet på 2 kW, og det bør ikke være overraskende, siden klimaanlegg – ikke kjøleskapet, og det trenger ikke å kjøle ned luften og bringer rommet kaldt ute. Ytelsesforhold kalles energieffektiviteten av klimaanlegget (EER). For bolig klimaanlegg dette alternativet er en verdi i størrelsesorden 2,5 til 4. fig.
http://ddtrade.bg/index.php/климатици/treo/treo-cs-i24caa-detail
Nedenfor er et kraftdistribusjon bord air-condition. På den kan du velge hvilke typer klimaanlegg, best egnet i en bestemt kontekst. Krever for eksempel i små rom eller kontorer, lavt strømforbruk klimaanlegg, rasjonelt å installere mobile, vindu eller vegg modell. Air condition systemer, andre modeller har mer makt og dermed høyere priser, så det er bedre for kjøling store områder å erverve (kjøp, varehus, og så videre N..)

Strøm conditioners er valgt must, i området -5% er opp + 15% av nominell kapasitet Q. Vi merker oss at beregningen av klimaanlegget i henhold til denne metoden er ikke veldig nøyaktig og gjelder bare for små områder i hovedstaden bygningen: leilighetene, country separate rom, kontor rom 50-70 kvadratmeter. m. De andre metoder som tar mer hensyn til parametre som brukes for administrative, kommersielle og industrielle anlegg.

……………………………………………….

For å kjøpe deg i å velge og Air Conditioning

Vi trenger informasjon om enhetstype, merke og hvert produkt som helhet. Denne delen kan lære av kjent med det grunnleggende valg av klimaanlegget i henhold til dine kriterier. Til slutt, grunnlaget for komfort ligger i teknologien av utstyret som du velger.
Valget av husholdning klimaanlegg

Den moderne markedet er full av en rekke HVAC-systemer produsent og leverandør av klimaanlegg. Eksisterende merkevarer er ikke alle garantere kvaliteten av den foreslåtte utstyr. Mange kjente merker har mistet i lang tid den ledende posisjon innen produksjon av utstyr av høy kvalitet. Derfor bør stor betydning for produsenter av VVS-utstyr skal betales. En spesiell plass er hovedleverandør av utstyr på markedet. Tilstedeværelsen av leverandør servicesenter, vil reservedeler sikre klimaanlegg i garantiperioden og etter. Vær også oppmerksom på at kjøp og installasjon av air condition er bedre å møte en bedrift.
http://ddtrade.bg/index.php/климатици/treo/treo-cs-i09caa-detail
Conditioner valgmuligheter
det beste valget av klimaanlegg
Valget av air condition – en ganske komplisert fra et teknisk synspunkt prosessen. Riktig valg av HVAC-systemer og deres installasjon avhenger det endelige resultatet – i sofaen hjemme, på kontoret, for shopping eller idrettsanlegg. Kraftanlegget, type, plassering av blokken og andre parametere krever nøyaktig beregning så, selvfølgelig, før du kjøper et klimaanlegg, er det bedre å gjøre til fagfolk. en kvalifisert ingeniør «Mitt klima» kommer til en passende tid for deg til området, lytte til dine forslag, gi råd til å gjøre det beste valget for rom klimaanlegg. Løsninger basert på opplæring og erfaring med våre ansatte, påvirker effektiv drift av klimaanlegg, hans liv, og det er av stor betydning i disse dager – gjør det mulig å spare energi. Således vil et positivt resultat oppnås.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *